• thumb_img source_img

Voor jou - Keukenset XL - Roze

0 Beoordelingen Voeg uw recensie toe

Beschikbaarheid artikel : Op voorraad

€ 19,49

Wil je in deze tijd je vrienden, familie of collega's een hart onder de riem steken? Dan is deze mooie keukenset ontzettend verrassend om te geven. Speciaal voor deze bijzondere tijden hebben we een reeks leuke giftboxen samengesteld.

In de box zit een ecologische katoenen vaatdoek en keukendoek in de kleur roze, een geurzak (geur naar keuze), een roze harten zeep aan een koord (geur: Herbale Meleze) en een kaart Voor Jou. Allemaal eerlijke en duurzame producten van het bekende merk van VT Wonen: Mijn Stijl.

Je kunt het cadeau direct laten verzenden naar de persoon aan wie je de giftbox wilt geven. Geef tijdens het bestelproces in het veld -Aantekeningen en speciale verzoeken- het adres van die persoon op en wij sturen hem voor je op!

Wil je dat we namens jou een berichtje schrijven op de kaart? Zet dan je tekst in het veld -Aantekeningen en speciale verzoeken- tijdens het bestelproces.

Wil je brievenbuspakketjes versturen naar meerdere personen? Bestel dan ieder pakketje apart en neem voor grotere orders gerust contact met ons op.

Geurzakje
Hoeveelheid

Let op: De kleur van het artikel kan altijd afwijken van de kleur van uw beeldscherminstellingen van uw telefoon/pc/tablet.

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.