• thumb_img source_img
  • thumb_img source_img

Gevaarlijk lekker pakketje - Johnny Doodle

0 Beoordelingen Voeg uw recensie toe

Beschikbaarheid artikel : Op voorraad

€ 5,99

Het wordt uitkijken geblazen met dit gevaarlijk lekkere Brievenbus Pakketje! Zo leuk om een kleinigheidje te versturen... om je vingers erbij af te likken!

Wat zit er in dit pakketje?

-Ansichtkaart van Atelier Menheere (Leeuw)
-Grote reep a 150 gram chocolade naar keuze van Johnny Doodle

Je stuurt het cadeau direct naar de persoon aan wie je de giftbox wilt geven.
Wil je dat we namens jou iets op de kaart schrijven? Geef je tekst door in het opmerkingsveld en wij drukken de tekst op de kaart.

Wil je brievenbuspakketjes versturen naar meerdere personen? Bestel dan iedere giftset apart of neem bij zakelijke orders contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kies je reep
Kies je kaart
Hoeveelheid

Many Mornings

Hoe twee mismatched sokken toch een paar vormen? Many Mornings weet er alles van! Dit ontzettend vrolijke merk geeft elke linker- en rechtersok een eigen design, met een origineel sokkenpaar als gevolg. Many Mornings sokken worden geproduceerd door een lokaal, Pools familiebedrijf met ruim 25 jaar ervaringzodat kwaliteit hoog in het vaandel staat. Extra fijn aan de mismatched sokken van Many Mornings: van de opbrengst van elk paar sokken wordt 5% gedoneerd aan lokale goede doelen.

Let op: De kleur van het artikel kan altijd afwijken van de kleur van uw beeldscherminstellingen van uw telefoon/pc/tablet.

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.