• thumb_img source_img
  • thumb_img source_img

Voor jou - Thee - De glimlach van mona lisa

1 Beoordelingen Voeg uw recensie toe

Beschikbaarheid artikel : Op voorraad

€ 13,99

In dit pakketje zit alles om een perfecte kop thee te zetten, een echt starterspakket. In dit proef pakket zit een kaartje Voor jou (van Mijn Stijl) een thee ei, een maatschepje om de juiste hoeveelheid thee af te meten en natuurlijk een heerlijk zakje losse thee: De glimlach van Mona Lisa. Een absolute musthave voor de liefhebbers van groene thee!

De Glimlach van Mona Lisa is een groene thee met een iets zoetige smaak met zachte afdronk door de rozenbloesem. Deze thee is heel geschikt voor het ontbijt of bijvoorbeeld bij een gezellige high-tea.

In dit zakje zit 40 gram losse thee, goed voor circa 15 kopjes thee.

Ingrediënten: groene thee, aroma, rozenbloesem, aardbei. (cafeïnehoudend)

Bereidingswijze:
80°C *12-15 gram/liter *2-3 minuten trektijd

Een gezellig en lekker brievenbuspakketje, dit is dus ook een perfect verrassingspakketje voor allerlei soorten gelegenheden.

Je kunt het cadeau direct laten verzenden naar de persoon aan wie je de giftbox wilt geven. Dit kun je doen door het adres in te vullen tijdens het bestelproces of geef het aan bij het opmerkingenveld bij het afronden van je bestelling. De factuur sturen we niet mee met het pakketje, deze ontvang je alleen per mail na het doen van de bestelling.

Wil je dat we namens jou iets op de kaart schrijven dan geef je dit gemakkelijk aan tijdens het bestelproces in het veld 'Speciaal Verzoek'.

Wil je brievenbuspakketjes versturen naar meerdere personen? Bestel dan ieder pakketje apart.

Neem voor grote orders contact met ons op voor de mogelijkheden.

Speciaal voor deze bijzondere tijden hebben we een reeks leuke giftboxen samengesteld. Stuur een verrassing door de brievenbus voor je collega's, vrienden of familie en vier samen een feestje via Zoom of beeldbellen. Wil je graag meer thee pakketjes bekijken? Kijk dan een hier.

Hoeveelheid
  • Je kunt het cadeau direct laten verzenden naar de persoon aan wie je de giftbox wilt geven tijdens het bestelproces. Je geeft je eigen emailadres en telefoonnummer op, zodat we je kunnen bereiken en je het pakket van volgen via de track en trace code.
  • De factuur sturen we niet mee met het pakketje, deze ontvang je alleen per mail na het doen van de bestelling.
  • Wil je dat we namens jou iets op de kaart schrijven, dan geef je dit gemakkelijk aan tijdens het bestelproces.
  • Wil je brievenbuspakketjes versturen naar meerdere personen? Bestel dan ieder pakketje apart.
  • Neem voor grote orders contact met ons op voor de mogelijkheden. We kunnen snel schakelen en denken graag met je mee.
  • We werken zoveel mogelijk met eco-vriendelijke, Fairtrade en lokale producten en verpakkingen.