• thumb_img source_img
  • thumb_img source_img
  • thumb_img source_img

The Handyman - Brievenbus Pakketje

1 Beoordelingen Voeg uw recensie toe

Beschikbaarheid artikel : Op voorraad

€ 16,95

Ken jij een Handige Harrie en wil je hem eens in het zonnetje zettten? Stuur dan dit geweldige brievenbuspakje met een handige Survival Tool en The Handyman Sokken!

Wat zit er in dit pakketje?
-Handyman Sokken (keuze uit maat 35 tm 46)
-Anischkaart waar je nog een tekst op mag laten drukken
-Norlander Multifunctionele Gereedschap Tool

Optioneel:
-Rode of witte wijn
-Doritos Bits Sweet Paprika
-Doritos Bits BBQ
-Duyvis Borrelnootjes
-Duyvis Pinda's
-Tony Chocolonely Caramel Zeezout (45gram)

Wat is een Survival Tool? Met deze Norlander Multifunctionele Gereedschap Tool kun je werkelijk alle kanten op. Zo bevat dit handige artikel een blikopener, mes, platkopschroevendraaier, liniaal, flesopener, 4-posities moersleutel, vleugelmoersleutel, zaag, kompas, 2-posities moersleutel en een sleutelhanger gat. Daarnaast is het ook nog eens erg handig dat het artikel ontzettend plat is, hierdoor kun je de tool ook opbergen in je portemonnee. De tool wordt geleverd in een mooi tinnen blikje.

Je stuurt het cadeau direct naar de persoon aan wie je de giftbox wilt geven en wij drukken de tekst voor je op de kaart.
Wil je brievenbuspakketjes versturen naar meerdere personen? Bestel dan ieder pakketje apart.
Neem bij grote orders contact met ons op voor de mogelijkheden.

Maat sokken Handyman
Duyvis Pinda toevoegen? (60gr)
Extra wijn toevoegen?
Doritos Bits Honey BBQ - Rood? (30gr)
Doritos Bits Sweet Paprika - Blauw? (33gr)
Duyvis Borrelnootjes toevoegen? (45gr)
Tony Chocolonely caramel zeezout erbij?
Hoeveelheid

LET OP: We verkopen geen alcohol aan klanten onder de 18 jaar. De leeftijdcheck wordt uitgevoerd bij bezorging. Indien de geadresseerde bij bezorging niet kan aantonen 18 jaar of ouder te zijn met een geldig legitimatiebewijs, wordt de gehele bestelling geretourneerd en het volledige bedrag (exclusief verzendkosten) teruggestort. Indien er geen verzendkosten in rekening waren gebracht worden er alsnog bezorgkosten van €6,95 in mindering gebracht op het terug te storten bedrag. Hierover kan niet worden gecorrespondeerd.

Let op: De kleur van het artikel kan altijd afwijken van de kleur van de beeldscherminstellingen van uw telefoon/pc/tablet.