• thumb_img source_img
  • thumb_img source_img
  • thumb_img source_img

Barbie - Kindersokken Pakket

1 Beoordelingen Voeg uw recensie toe

Beschikbaarheid artikel : Op voorraad

€ 11,99

Barbie Socks voor een echte Barbiefan! Stuur ze nu samen met een leuke kaart (met je eigen tekst) door de Brievenbus. Verkrijgbaar in maat 23 t/m 46.
Let op: Maat 39/42 is Uitverkocht en Maat 43/46 is Uitverkocht
Voor dit pakketje geld: OP = OP.

Wat zit er standaard in dit pakketje?

-Kus door je brievenbus kaart van Atelier Menheere
-Many Mornings sokken - Barbie Socks - kies je maat
-Gratis tekst op kaart laten drukken

Wil je brievenbuspakketjes versturen naar meerdere personen? Bestel dan iedere giftset apart of neem bij zakelijke orders contact met ons op voor de mogelijkheden.

Mismatched sokken van Many Mornings zijn twee verschillende sokken die toch een paar vormen, net zoals de Alzheimer sokken.

Maat Sokken - Barbie Socks
Hoeveelheid

Many Mornings

Hoe twee mismatched sokken toch een paar vormen? Many Mornings weet er alles van! Dit ontzettend vrolijke merk geeft elke linker- en rechtersok een eigen design, met een origineel sokkenpaar als gevolg. Many Mornings sokken worden geproduceerd door een lokaal, Pools familiebedrijf met ruim 25 jaar ervaringzodat kwaliteit hoog in het vaandel staat. Extra fijn aan de mismatched sokken van Many Mornings: van de opbrengst van elk paar sokken wordt 5% gedoneerd aan lokale goede doelen.

Let op: De kleur van het artikel kan altijd afwijken van de kleur van uw beeldscherminstellingen van uw telefoon/pc/tablet.