• thumb_img source_img
  • thumb_img source_img

ACTIE PAKKETJE - Voor Jou - Borrelpakketje

0 Beoordelingen Voeg uw recensie toe

Beschikbaarheid artikel : Op voorraad

€ 6,99

ACTIE - let op, dit is een tijdelijke actie, OP=OP!
Stuur een borrelpakketje met lekkere versnaperingen door de brievenbus.

Juist in deze tijd wil je je vrienden, familie en collega's laten weten dat je aan ze denkt. Speciaal voor deze bijzondere tijden hebben we een reeks leuke giftboxen samengesteld.

In de borrelbox zit een een heerlijke Toscaanse rode wijn (Sangiovese) in een zakje wat precies genoeg voor is voor 1 vol glas rode wijn. Een kaart met de tekst: Voor Jou van Atelier Menheere. Een lekkere fudge van Johnny Doodle, een zakje Doritos Bits Sweet Paprika en een zakje Doritos Bits BBQ. Een gezellig en lekker brievenbuspakketje waar je een feestje mee kan vieren.

Je stuurt het cadeau direct naar de persoon aan wie je de giftbox wilt geven.
Wil je dat we namens jou iets op de kaart schrijven? Geef je tekst door in het veld -Speciale verzoeken- tijdens het bestelproces.

Wil je brievenbuspakketjes versturen naar meerdere personen? Bestel dan ieder pakketje apart.

Neem bij grote orders contact met ons op voor de mogelijkheden.

NIX18

Hoeveelheid

LET OP: We verkopen geen alcohol aan klanten onder de 18 jaar. De leeftijdcheck wordt uitgevoerd bij bezorging. Indien de geadresseerde bij bezorging niet kan aantonen 18 jaar of ouder te zijn met een geldig legitimatiebewijs, wordt de gehele bestelling geretourneerd en het volledige bedrag (exclusief verzendkosten) teruggestort. Indien er geen verzendkosten in rekening waren gebracht omdat de bestelling hoger was dan €35,00, worden er alsnog bezorgkosten van €6,95 in mindering gebracht op het terug te storten bedrag. Hierover kan niet worden gecorrespondeerd.

Let op: De kleur van het artikel kan altijd afwijken van de kleur van uw beeldscherminstellingen van uw telefoon/pc/tablet.

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.