• thumb_img source_img
  • thumb_img source_img
  • thumb_img source_img

Super Cat - Sokken Pakket

1 Beoordelingen Voeg uw recensie toe

Beschikbaarheid artikel : Op voorraad

€ 11,99

De sokken van Many Mornings zijn echte eye-catchers. Wil je een kleinigheid sturen naar jouw superheld? Dan zit je met deze Bad Cat Socks helemaal goed.

Wat zit er standaard in dit pakketje?

-Supercat kaart van Atelier Menheere
-Many Mornings sokken - Cat Socks - kies je maat
-Gratis tekst op kaart laten drukken

Optioneel:
-Tony Chocolonely Caramel Zeezout
-Duyvis Borrelnootjes

Wil je brievenbuspakketjes versturen naar meerdere personen? Bestel dan iedere giftset apart of neem bij zakelijke orders contact met ons op voor de mogelijkheden.

Mismatched sokken van Many Mornings zijn twee verschillende sokken die toch een paar vormen, net zoals de Alzheimer sokken.

Maat Sokken - Cat Socks
Tony Chocolonely caramel zeezout erbij?
Duyvis Borrelnootjes toevoegen? (45gr)

Many Mornings

Hoe twee mismatched sokken toch een paar vormen? Many Mornings weet er alles van! Dit ontzettend vrolijke merk geeft elke linker- en rechtersok een eigen design, met een origineel sokkenpaar als gevolg. Many Mornings sokken worden geproduceerd door een lokaal, Pools familiebedrijf met ruim 25 jaar ervaringzodat kwaliteit hoog in het vaandel staat. Extra fijn aan de mismatched sokken van Many Mornings: van de opbrengst van elk paar sokken wordt 5% gedoneerd aan lokale goede doelen.

Let op: De kleur van het artikel kan altijd afwijken van de kleur van uw beeldscherminstellingen van uw telefoon/pc/tablet.