• thumb_img source_img

Veel geluk samen - Zeep harten

0 Beoordelingen Voeg uw recensie toe

Beschikbaarheid artikel : Op voorraad

€ 8,99

Juist in deze tijd wil je je vrienden, familie en collega's laten weten dat je aan ze denkt. Het pakketje: 'Veel geluk samen' met 2 zeepharten kan je heel goed cadeau geven aan vrienden die gaan samenwonen of misschien wel gaan trouwen. Speciaal voor deze bijzondere tijden hebben we een reeks leuke giftboxen samengesteld. Stuur een cadeautje door de brievenbus en verras een ander op een onverwachte manier!

In de box zit een geurzakje van Mijn Stijl (geur: Linnen), een tweetal zeep harten van Mijn Stijl (bekend van VT Wonen) in de geur Mille Fleurs en de samenstelling kan je zelf bepalen! Tot slot zit er nog een kaart in van Atelier Menheere.

Je kunt het cadeau direct laten verzenden naar de persoon aan wie je de giftbox wilt geven. Geef tijdens het bestelproces het adres van die persoon op naar wie jij het pakket wilt sturen en wij sturen hem voor je op!

Wil je dat we namens jou iets op de kaart schrijven? Zet dan je tekst in het opmerkingenveld.
Wil je brievenbuspakketjes versturen naar meerdere personen? Bestel dan ieder pakketje apart en neem voor grote orders contact met ons op.

Kleur zeep
Hoeveelheid

Let op: De kleur van het artikel kan altijd afwijken van de kleur van uw beeldscherminstellingen van uw telefoon/pc/tablet.

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.