• thumb_img source_img

Shit Happens - Kadootje - WC Poster

0 Beoordelingen Voeg uw recensie toe

Beschikbaarheid artikel : Op voorraad

€ 22,49

Kan je vriend(in) wel een beetje geluk gebruiken? Stuur een dit ontzettend leuke brievenbuspakketje met WC Poster van Wallll!

In deze giftbox zit een toffe Shit Happens kaart van Atelier Menheere, een ecologisch label Beetje Geluk, Geurzak Cotton Mijn Stijl, Perfect Day kaarsjes, een heerlijk geurend klavertje vier zeepje van Mijn Stijl en een super toffe A4 Poster van Wallll. Zo kun je iemand op een leuke manier verrassen.

Je kunt het cadeau direct laten verzenden naar de persoon aan wie je de giftbox wilt geven. Geef tijdens het bestelproces in het veld -afleveradres- dan het adres van die persoon op en wij sturen hem voor je op!

Wil je dat we namens jou iets op de kaart schrijven? Zet dan je tekst even in het veld -opmerkingen- tijdens het bestelproces.

Wil je brievenbuspakketjes versturen naar meerdere personen? Bestel dan ieder pakketje apart. En wil je een grote order plaatsen, neem dan contact met ons op.

Hoeveelheid

De WC Posters van WALLLL vind je ook op www.wallll.com.

Let op: De kleur van het artikel kan altijd afwijken van de kleur van uw beeldscherminstellingen van uw telefoon/pc/tablet.

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.