• thumb_img source_img
  • thumb_img source_img
  • thumb_img source_img
  • thumb_img source_img

van Gogh - Gift Set - Theepakket

1 Beoordelingen Voeg uw recensie toe

Beschikbaarheid artikel : Op voorraad

€ 16,99
€ 15,00

Een echte kunstliefhebber maak je ontzettend blij met deze giftset! De Vincent van Gogh sokken van Many Mornings hebben een eigenwijze twist en mogen niet ontbreken in ieders sokken collectie. Samen met de van Gogh Melange thee (of een andere thee naar keuze), de thee filters en de kaneelstokjes heb je een gezellig en compleet cadeautje om te versturen.

Mismatched sokken van Many Mornings zijn twee verschillende sokken die toch een paar vormen, net zoals de Alzheimer sokken.

Wat zit er in dit pakketje?

-Ansichtkaart van Mijn Stijl
-Many Mornings sokken - True Vincent - kies je maat
-Thee naar keuze (tip: van Gogh Melange thee)
-Thee filterzakjes (ca. 50 stuks)
-Vier kaneelstokjes

Extra opties:
-Twee soorte Fudge van Johnny Doodle (2)
-Stroopwafels (2)
-Tony Chocolonely Caramel Zeezout
-Honeyspoon (honinglepel)

Je stuurt het cadeau direct naar de persoon aan wie je de giftbox wilt geven. De factuur sturen we niet mee.
Wil je dat we namens jou iets op de kaart schrijven? Geef je tekst door in het opmerkingsveld en wij drukken de tekst op de kaart.

Wil je brievenbuspakketjes versturen naar meerdere personen? Bestel dan iedere giftset apart of neem bij zakelijke orders contact met ons op voor de mogelijkheden.

Maat sokken Van Gogh
Theesoort kiezen:
2 Stroopwafeltjes erbij?
Honeyspoon erbij?
Tony Chocolonely caramel zeezout erbij?
2 Soorten fudge erbij?
Hoeveelheid

Many Mornings

Hoe twee mismatched sokken toch een paar vormen? Many Mornings weet er alles van! Dit ontzettend vrolijke merk geeft elke linker- en rechtersok een eigen design, met een origineel sokkenpaar als gevolg. Many Mornings sokken worden geproduceerd door een lokaal, Pools familiebedrijf met ruim 25 jaar ervaringzodat kwaliteit hoog in het vaandel staat. Extra fijn aan de mismatched sokken van Many Mornings: van de opbrengst van elk paar sokken wordt 5% gedoneerd aan lokale goede doelen.

Let op: De kleur van het artikel kan altijd afwijken van de kleur van uw beeldscherminstellingen van uw telefoon/pc/tablet.