• thumb_img source_img
  • thumb_img source_img

Da ge bedankt zijt - borrelpakket

1 Beoordelingen Voeg uw recensie toe

Beschikbaarheid artikel : Op voorraad

€ 8,49

Stuur een bedankje door de brievenbus!

Juist in deze tijd wil je je vrienden, familie en collega's laten weten dat je aan ze denkt. Speciaal voor deze bijzondere tijden hebben we een reeks leuke giftboxen samengesteld.

In de borrelbox zit een een heerlijke Toscaanse rode wijn precies genoeg voor 1 glas, een kaart van Atelier Menheere: Da ge bedankt zijt, Doritos Bits Honney BBQ en Tony Chocolony Karamel Zeezout. Een gezellig en lekker brievenbuspakketje waar je een feestje mee kan vieren.

Je kunt het cadeau direct laten verzenden naar de persoon aan wie je de giftbox wilt geven. Geef tijdens het bestelproces in het veld -Aantekeningen en speciale verzoeken- dan het adres van die persoon op en wij sturen hem voor je op!

Wil je dat we namens jou iets op de kaart schrijven? Zet dan je tekst even in het veld -Aantekeningen en speciale verzoeken- tijdens het bestelproces.

Wil je brievenbuspakketjes versturen naar meerdere personen? Bestel dan ieder pakketje even apart.

NIX18

Hoeveelheid

LET OP: We verkopen geen alcohol aan klanten onder de 18 jaar. De leeftijdcheck wordt uitgevoerd bij bezorging. Indien de geadresseerde bij bezorging niet kan aantonen 18 jaar of ouder te zijn met een geldig legitimatiebewijs, wordt de gehele bestelling geretourneerd en het volledige bedrag (exclusief verzendkosten) teruggestort. Indien er geen verzendkosten in rekening waren gebracht omdat de bestelling hoger was dan €35,00, worden er alsnog bezorgkosten van €6,95 in mindering gebracht op het terug te storten bedrag. Hierover kan niet worden gecorrespondeerd.

Let op: De kleur van het artikel kan altijd afwijken van de kleur van uw beeldscherminstellingen van uw telefoon/pc/tablet.