• thumb_img source_img

Moest aan je denken - verwenpakket

0 Beoordelingen Voeg uw recensie toe

Beschikbaarheid artikel : Op voorraad

€ 8,49

Wil je iemand een steuntje in de rug geven? Of wil je gewoon even laten weten dat je aan ze denkt? Stuur een verwenpakketje door de brievenbus!

Juist in deze tijd wil je je vrienden, familie en collega's laten weten dat je aan ze denkt. Speciaal voor deze bijzondere tijden hebben we een reeks leuke giftboxen samengesteld.

In het verwenpakket zit een een heerlijke Fairtrade Earl Grey thee met een honeyspoon. Een lepel en honing in een! Een kaart van Atelier Menheere: Ik moest zomaar aan je denken, een reep Tony Chocolony Karamel Zeezout, Borrelnootjes van Duyvis en een label Beetje Geluk gemaakt van gerecycled materiaal en biologisch afbreekbare inkt.Van zo'n brievenbuspakketje wordt je gewoon blij van.

Je kunt het cadeau direct laten verzenden naar de persoon aan wie je de giftbox wilt geven. Geef tijdens het bestelproces in het veld -Aantekeningen en speciale verzoeken- dan het adres van die persoon op en wij sturen hem voor je op!

Wil je dat we namens jou iets op de kaart schrijven? Zet dan je tekst even in het veld -Aantekeningen en speciale verzoeken- tijdens het bestelproces.

Wil je brievenbuspakketjes versturen naar meerdere personen? Bestel dan ieder pakketje even apart.

Neem voor grote orders contact met ons op voor de mogelijkheden.

Hoeveelheid

Let op: De kleur van het artikel kan altijd afwijken van de kleur van uw beeldscherminstellingen van uw telefoon/pc/tablet.

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.