• thumb_img source_img

Tea-Riffic - Thee - Pakketje

1 Beoordelingen Voeg uw recensie toe

Beschikbaarheid artikel : Op voorraad

€ 11,99

Speciaal voor deze bijzondere tijden hebben we een reeks leuke giftboxen samengesteld. Stuur een verrassing door de brievenbus voor je collega's, vrienden of familie en vier samen een (online) feestje.

Met dit verwen pakketje kan je heerlijk proeven van twee verschillende soorten thee. In deze giftset zit een leuk kaartje met toepasselijke spreuk, van Atelier Menheere, een thee ei en natuurlijk een tweetal zakjes losse thee. De honeyspoon (honing met lepel), chocoladereep van Tony Chocolonely (caramel zeezout) en 2 soorten fudge, maken het pakketje helemaal af!

Wil je weten welke ingrediënten er in de heerlijke thee soorten zitten? Zie dan onderaan dit artikel de tab "beschrijving" voor de uitgebreide toelichting.

Een gezellig en lekker brievenbuspakketje, dit is dus ook een perfect verrassingspakketje voor allerlei soorten gelegenheden.

Je kunt het cadeau direct laten verzenden naar de persoon aan wie je de giftbox wilt geven. Dit kun je doen door het adres in te vullen tijdens het bestelproces of geef het aan bij het opmerkingenveld bij het afronden van je bestelling. De factuur sturen we niet mee met het pakketje, deze ontvang je alleen per mail na het doen van de bestelling.

Wil je dat we namens jou iets op de kaart schrijven dan geef je dit gemakkelijk aan tijdens het bestelproces in het veld 'Speciaal Verzoek'.

Theesoort 1
Theesoort 2
Hoeveelheid
  • Je kunt het cadeau direct laten verzenden naar de persoon aan wie je de giftbox wilt geven tijdens het bestelproces. Je geeft je eigen emailadres en telefoonnummer op, zodat we je kunnen bereiken en je het pakket van volgen via de track en trace code.

  • De factuur sturen we niet mee met het pakketje, deze ontvang je alleen per mail na het doen van de bestelling.

  • Wil je dat we namens jou iets op de kaart schrijven, dan geef je dit gemakkelijk aan tijdens het bestelproces.

  • Wil je brievenbuspakketjes versturen naar meerdere personen? Bestel dan ieder pakketje apart.

  • Neem voor grote orders contact met ons op voor de mogelijkheden. We kunnen snel schakelen en denken graag met je mee.

  • We werken zoveel mogelijk met eco-vriendelijke, Fairtrade en lokale producten en verpakkingen.

  •  

 •  
  • Wil je weten welke ingrediënten er in de heerlijke theesoorten zitten? Bekijk hier alle theesoorten en uitgebreide toelichting.

   Let op: De kleur van het artikel kan altijd afwijken van de kleur van uw beeldscherminstellingen van uw telefoon/pc/tablet.