• thumb_img source_img

Home Sweet Home - Zeep Hart

1 Beoordelingen Voeg uw recensie toe

Beschikbaarheid artikel : Op voorraad

€ 8,99

Stuur een kadootje door de brieven bus!

Juist in deze tijd dat we veel binnen zitten wil je je vrienden, familie en collega's laten weten dat je aan ze denkt. Speciaal voor deze bijzondere tijden hebben we een reeks leuke giftboxen samengesteld om het thuis wat aangenamer te laten ruiken. Een lekker geurtje door je brievenbus! Leuk om cadeau te geven als iemand een nieuwe woning heeft.

In de box zit een geurzakje van Mijn Stijl (geur naar keuze), een zeepje aan een koord in de vorm van een hartje, van Mijn Stijl (geur: Herbal Meleze) en een kaart van Atelier Menheere: Home Sweet Home.

Je kunt het cadeau direct laten verzenden naar de persoon aan wie je het brievenbuspakketje wilt geven. Geef tijdens het bestelproces in het veld -afleveradres- dan het adres van die persoon op en wij sturen hem voor je op!

Wil je dat we namens jou iets op de kaart schrijven? Zet dan je tekst even in het veld -opmerkingen- tijdens het bestelproces.

Wil je brievenbuspakketjes versturen naar meerdere personen? Bestel dan ieder pakketje even apart.

Geurzakje
Kleur zeep hart
Hoeveelheid

Let op: De kleur van het artikel kan altijd afwijken van de kleur van uw beeldscherminstellingen van uw telefoon/pc/tablet.