Waarschuw mij !

Wij betreuren het u te moeten mededelen dat het artikel (van Gogh - Gift Set - Theepakket) niet op voorraad is of niet in de gewenste hoevelheid. Vul alstublieft uw e-mail adres in als u geГЇnformeerd wilt worden als er nieuwe voorraad van dit artikel binnenkomt.

Dank u!

Blogs

dec, 23

Woohooo! We wensen je een hele gezellige, gezonde en fijne jaarwisseling toe! Wat is het alweer snel gegaan. We hebben dit jaar met heel veel plezier meer dan 20.000 pakketten verzonden, wat een mijlpaal. Zo waren we tijdens de corona-tijd met een paar pakketjes begonnen en zijn we het afgelopen jaar al verhuist naar een groter pand. Hoe snel kan het tij keren... we hopen dan ook dat we nog lang vele blije gezichten mogen maken achter de brievenbus! Proost!

dec, 23

It's socks! Denk je aan een kerstcadeau, dan denk je al snel aan kerstsokken. Wij hebben de leukste Mismatched kerstsokken in een Brievenbuspakketje gestopt. Sokken die er net even wat anders uitzien en toch een paar vormen. Wie geef jij dit jaar een leuk paar kerstsokken door de brievenbus?