STUDIO STATIONERY - because pen and paper will last forever. Wil je iemand graag een blijvend cadeautje geven? Deze vrolijke stationery en life style artikelen maken je werk- en woonomgeving heel wat leuker en kleurrijker. En wist je dat? Studio Stationary is een merk van Nederlandse Bodem en daar houden we van! In onze Brievenbus Pakketjes vind je dan ook regelmatig deze handige planners, notitieblokken en kalenders. Write it On!
ONE GLASS - Less is more. Rechtstreeks uit Italië kun je nu genieten van een heerlijk glas wijn zonder meteen een fles open te hoeven maken. De lekkerste wijnen uit dé wijnregio's van Italië in een mooie ruimtebesparende, eco friendly verpakking. Ideaal als borrelcadeautje tijdens een zoom sessie of om mee te nemen naar het strand, picknick of festival. Wie verras jij met een brievenbus pakketje met lekkernijen en One Glass wijn?
JOHNNY DOODLE - The best you've ever tasted. What you see is what you get. Simple as that. Het begon ooit allemaal in een klein keukentje. Met als droom om de kwaliteit en beleving van de chocolatier voor iedereen bereikbaar te maken. Het resultaat: een premium reep chocolade, gemaakt van UTZ/Rainforest Alliance-gecertificeerde cacao met 100% cacaoboter. Bestrooid met de lekkerste toppings voor een verrassende smaaksensatie.
MIJN STIJL - simpel, basic en betaalbaar. De collectie van Mijn Stijl bestaat uit veel verschillende gebruiksartikelen met een basic uitstraling: simpel, puur en betaalbaar! Wij vinden het verhaal achter een product erg belangrijk en dat is precies waarom dit merk dan ook bij ons past. Mijn Stijl werkt graag samen met kleinere fabrikanten en probeert, waar het mogelijk is, de eindassemblage te laten verzorgen door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Eerlijke, biologisch afbreekbare, ecologische producten. Mijn Stijl is een merk voor iedereen.  
ATELIER MENHEERE - handmade products.  Suzanne Menheere, bekend om haar zwoele sound, ontwapenende flair en retro looks als vintage vocal "Suitcase Suzy" heeft haar creatieve speelplaats gevonden bij Atelier Menheere. Als grafisch en illustratief ontwerper brengt ze al meer dan 25 jaar ideeën tot leven. Originele en eigenwijze handmade stationary en producten die passen bij de stijl van Brievenbus Pakketjes. Je vind haar producten dan ook heel veel bij ons terug. Volg Atelier Menheere ook op Instagram en Facebook!
MANY MORNINGS - mismatched socks. Hoe twee mismatched sokken toch een paar vormen? Many Mornings weet er alles van! Dit ontzettend vrolijke merk geeft elke linker- en rechtersok een eigen design, met een origineel sokkenpaar als gevolg. Many Mornings sokken worden geproduceerd door een lokaal, Pools familiebedrijf met ruim 25 jaar ervaring, zodat kwaliteit hoog in het vaandel staat. Extra fijn aan de mismatched sokken van Many Mornings: van de opbrengst van elk paar sokken wordt 5% gedoneerd aan lokale goede doelen.