De leukste brievenbus pakketjes om te versturen!

GRAVE - In 2020 gebeurde er zo ontzettend veel in de wereld door het coronavirus en de hele maatschappij lag gewoon letterlijk stil. Suzanne Laurensse en Remco Peters zagen de omzet van hun winkel De Voorkamer hard naar beneden kelderen. Zonder enige vorm van staatssteun kom je dan in een lastige positie terecht. Wacht je af? Of neem je de sprong in het diepe? Zo ondernemend als het tweetal is, zo ontstond er al snel een geweldig idee: brievenbus pakketjes om te versturen! Een ideaal cadeau om op te sturen voor iemand zijn verjaardag, pensioen, geboorte, etc. Allerlei gebeurtenissen in het leven kunnen en mogen niet zomaar voorbij gaan vonden Suzanne en Remco. In deze tijd dat je elkaar niet kan opzoeken, geen feestjes kan geven en je het welverdiende schouderklopje mist, is een kleinigheidje een warm welkom in ieder zijn brievenbus. De kleine cadeautjes zijn zo'n enorm succes dat ze inmiddels een nieuwe webshop hebben geopend naast hun huidige vintage webwinkel. Ze leveren grote orders aan bedrijven, schrijven persoonlijke kaartjes aan oma of sturen een borrelpakketje naar de jarige job. Er komen geregeld nieuwe pakketjes bij zodat je de geadresseerde kan blijven verrassen. En wil je graag een gepersonaliseerde order plaatsen? Suzanne en Remco denken graag met je mee!

Even voorstellen:
Van origine is Suzanne vormgever. Ze heeft jaren gewerkt bij museum Boijmans van Beuningen in Rotterdam. Haar droom was om een eigen winkel te starten, waarin ze haar passie van vintage, woontrends en cadeautjes graag deelt met haar klanten. In 2013 verwezenlijkte ze haar droom en vond ze samen met haar partner Remco Peters een prachtig onderkomen in het Brabantse Grave voor haar winkel 'De Voorkamer'. Remco werkt al jarenlang in de financiële sector en in zijn vrije uurtjes is hij veel te vinden in de winkel waar hij zich buigt over de boekhouding, inkopen doet en mee helpt met de pakketten te versturen.

Webshop
Voor de toenemende internetverkopen is er naast webshop www.de-voorkamer.com een nieuwe webwinkel geopend voor de brievenbus pakketjes. Tegenwoordig is de kracht achter een succesvolle zaak, de samenwerking met andere ondernemers én het internet. Die sleutel hebben ze nu gevonden en ze werken samen met een groot aantal lokale ondernemers waarvan je de producten in de pakketten terug ziet. Ook de ecologische, biologische en fairtrade producten zal je zoveel mogelijk terug zien in de pakketjes. De vraag naar een fysieke winkel zal altijd blijven bestaan. We prikkelen graag onze zintuigen en winkelen is voor velen een ontspannend uitje. Zodoende blijft de combinatie een echte must voor Suzanne en Remco. Het historisch centrum van Grave leent zich uitstekend om te winkelen en ze hopen dan ook dat ze snel weer open mogen om hun klanten te ontmoeten.

Verzendtijd
Er geldt een verzendtijd van 1-3 werkdagen. Onderstaand bestelschema kan worden aangehouden:*
 
  • Maandag voor 12.00 uur - Dinsdag geleverd
  • Dinsdag voor 12.00 uur - Woensdag geleverd
  • Woensdag voor 12.00 uur - Donderdag geleverd
  • Donderdag voor 12.00 uur - Vrijdag geleverd
  • Vrijdag voor 12.00 uur - Zaterdag geleverd
  • Zaterdag voor 12.00 uur - Maandag/Dinsdag geleverd
  • Zondag - Dinsdag geleverd
 
*Let op, hier kunnen geen rechten aan verleend worden. Brievenbus Pakketjes is afhankelijk van verschillende leveranciers en/of pakketdiensten. Bestellingen door bedrijven worden verzonden in overleg.

Brievenbus Pakketjes en De Voorkamer zitten gevestigd aan de Rogstraat 20 in het historische hart van Grave, Noord-Brabant.