Waarschuw mij !

Wij betreuren het u te moeten mededelen dat het artikel (Cherry Blossom - Gift Set - Theepakket) niet op voorraad is of niet in de gewenste hoevelheid. Vul alstublieft uw e-mail adres in als u geГЇnformeerd wilt worden als er nieuwe voorraad van dit artikel binnenkomt.

Dank u!

Blogs

jan, 23

Planten! Die maken het thuis huiselijk en gezellig. Een echte plantlover kan dan ook niet zonder lichtroze Mismatched Sokken met Monstera bladeren. Dus heb je geen tijd om op bezoek te gaan? En weet je zeker dat de plantliefhebber die jij een cadeau wilt geven al zijn hele huis vol heeft staan met bloemen en planten? Dan geef je een duurzaam Brievenbus Pakketje cadeau met plantensokken. Bestel nu je pakketje.

dec, 22

Happy 2023 - Wie ga jij verrassen in het nieuwe jaar? Je kunt natuurlijk niet op ieder feestje aanwezig zijn en als je alle borrels afgaat ben je een paar weken onderweg. Dus is het een goed idee om je collega's, vrienden of familie een nieuwjaarswens door de brievenbus te sturen. Net zo attent en efficient! Ook een goed idee om dit jaar via Zoom een borrel te organiseren. Bekijk de leukste en meest betaalbare brievenbus cadeautjes op de website van Brievenbus Pakketjes, bestel direct of vraag een offerte aan. We denken graag met je mee!