• thumb_img source_img
  • thumb_img source_img
  • thumb_img source_img

Pop Art Sokken - Theepakket

1 Beoordelingen Voeg uw recensie toe

Beschikbaarheid artikel : Op voorraad

€ 19,99

Wie ga jij verrassen met een heerlijk kunstzinnig Brievenbus Pakketje?
Deze Pop-Art sokken knallen om je enkels. Op de sokken staan verschillende bekende pop-art kunstwerken zoals de Campbell's soepblikken van Andy Warhol. Op de andere sok staat onze grote vriend zelf. En dat alles natuurlijk in toffe pop-art kleuren. Knallen maar!

Wat zit er in dit pakketje?

-Ansichtkaart naar keuze van Atelier Menheere
-Many Mornings sokken - Pop Art - kies je maat
-Thee naar keuze
-Grote regenboog Zuurstok
-1x Johnny Doodle Fudge Vanille
-1x Johnny Doodle Fudge Caramel Zeezout
-1x Thee ei

Extra opties:
-Tony Chocolonely Caramel Zeezout


Mismatched sokken van Many Mornings zijn twee verschilende sokken die toch een paar vormen, net zoals de Alzheimer sokken.

Je stuurt het cadeau direct naar de persoon aan wie je de giftbox wilt geven. De factuur sturen we niet mee.
Wil je dat we namens jou iets op de kaart schrijven? Geef je tekst door tijdens het bestelproces en wij drukken de tekst op de kaart.

Wil je brievenbuspakketjes versturen naar meerdere personen? Bestel dan iedere giftset apart of neem bij zakelijke orders contact met ons op voor de mogelijkheden.

Maat Pop Art Sokken
Theesoort 1
Kaart kiezen:
Tony Chocolonely caramel zeezout erbij?
Hoeveelheid

Many Mornings

Hoe twee mismatched sokken toch een paar vormen? Many Mornings weet er alles van! Dit ontzettend vrolijke merk geeft elke linker- en rechtersok een eigen design, met een origineel sokkenpaar als gevolg. Many Mornings sokken worden geproduceerd door een lokaal, Pools familiebedrijf met ruim 25 jaar ervaringzodat kwaliteit hoog in het vaandel staat. Extra fijn aan de mismatched sokken van Many Mornings: van de opbrengst van elk paar sokken wordt 5% gedoneerd aan lokale goede doelen.

Let op: De kleur van het artikel kan altijd afwijken van de kleur van uw beeldscherminstellingen van uw telefoon/pc/tablet.