• thumb_img source_img
  • thumb_img source_img
  • thumb_img source_img

Frutti di Mare - Gift Set - Theepakket

1 Beoordelingen Voeg uw recensie toe

Beschikbaarheid artikel : Op voorraad

€ 17,49
€ 15,00

Ken je iemand die gek is op strand, de zee en alles wat daarbij hoort? De Frutti di Mare sokken zijn grappige mismatched sokken met krabben en garnalen. Leuk voor op vakantie of om je vakantiegevoel vast te houden.
Deze giftset is helemaal compleet om de zomer mee te vieren. Samen met een heerlijke thee naar keuze en fudge van Johnny Doodle kan je lekker genieten van je nieuwe paar sokken.

Wat zit er in dit pakketje?

-Ansichtkaart van Atelier Menheere
-Many Mornings sokken - Frutti di Mare - kies je maat
-Thee naar keuze (tip: Happy Fruit thee)
-Thee filterzakjes (ca. 50 stuks)
-Twee soorten fudge van Johnny Doodle

Extra opties:
-Kaneelstokjes (2)
-Stroopwafels (2)
-Tony Chocolonely Caramel Zeezout
-Honeyspoon (honinglepel)


Mismatched sokken van Many Mornings zijn twee verschilende sokken die toch een paar vormen, net zoals de Alzheimer sokken.

Je stuurt het cadeau direct naar de persoon aan wie je de giftbox wilt geven. De factuur sturen we niet mee.
Wil je dat we namens jou iets op de kaart schrijven? Geef je tekst door in het opmerkingsveld en wij drukken de tekst op de kaart.

Wil je brievenbuspakketjes versturen naar meerdere personen? Bestel dan iedere giftset apart of neem bij zakelijke orders contact met ons op voor de mogelijkheden.

Maat sokken Frutti di Mare
Theesoort kiezen:
2 Stroopwafeltjes erbij?
Kaneelstokjes erbij?
Honeyspoon erbij?
Tony Chocolonely caramel zeezout erbij?
Hoeveelheid

Many Mornings

Hoe twee mismatched sokken toch een paar vormen? Many Mornings weet er alles van! Dit ontzettend vrolijke merk geeft elke linker- en rechtersok een eigen design, met een origineel sokkenpaar als gevolg. Many Mornings sokken worden geproduceerd door een lokaal, Pools familiebedrijf met ruim 25 jaar ervaringzodat kwaliteit hoog in het vaandel staat. Extra fijn aan de mismatched sokken van Many Mornings: van de opbrengst van elk paar sokken wordt 5% gedoneerd aan lokale goede doelen.

Let op: De kleur van het artikel kan altijd afwijken van de kleur van uw beeldscherminstellingen van uw telefoon/pc/tablet.