• thumb_img source_img
  • thumb_img source_img
  • thumb_img source_img

Survival - Brievenbus Pakketje

1 Beoordelingen Voeg uw recensie toe

Beschikbaarheid artikel : Op voorraad

€ 10,99

Stuur een borrelpakketje met een handige Survival Tool door de brievenbus. Dit Brievenbus Pakketje is een heel geschikt cadeau voor vaderdag!

Juist in deze tijd wil je je vrienden, familie en collega's laten weten dat je aan ze denkt. Speciaal voor deze bijzondere tijden hebben we een reeks leuke giftboxen samengesteld.

Wat zit er in dit pakketje?
-Rode of witte wijn naar keuze
-Kaart met de tekst: Voor Jou
-Een lekker zakje Duyvis Pinda's
-Norlander Multifunctionele Gereedschap Tool

Optioneel:
-Doritos Bits Sweet Paprika
-Doritos Bits BBQ
-Extra rode wijn toevoegen
-Duyvis Borrelnootjes
-Tony Chocolonely Caramel Zeezout (45gram)

Wat is een Survival Tool? Met deze Norlander Multifunctionele Gereedschap Tool kun je werkelijk alle kanten op. Zo bevat dit handige artikel een blikopener, mes, platkopschroevendraaier, liniaal, flesopener, 4-posities moersleutel, vleugelmoersleutel, zaag, kompas, 2-posities moersleutel en een sleutelhanger gat. Daarnaast is het ook nog eens erg handig dat het artikel ontzettend plat is, hierdoor kun je de tool ook opbergen in je portemonnee. De tool wordt geleverd in een mooi tinnen blikje.

Een gezellig en handig brievenbuspakketje waar je een feestje mee kan vieren!
Je stuurt het cadeau direct naar de persoon aan wie je de giftbox wilt geven en wij drukken de tekst voor je op de kaart.
Wil je brievenbuspakketjes versturen naar meerdere personen? Bestel dan ieder pakketje apart.
Neem bij grote orders contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kies je wijn
Extra wijn toevoegen?
Doritos Bits Honey BBQ - Rood? (30gr)
Doritos Bits Sweet Paprika - Blauw? (33gr)
Duyvis Borrelnootjes toevoegen? (45gr)
Tony Chocolonely caramel zeezout erbij?
Hoeveelheid

LET OP: We verkopen geen alcohol aan klanten onder de 18 jaar. De leeftijdcheck wordt uitgevoerd bij bezorging. Indien de geadresseerde bij bezorging niet kan aantonen 18 jaar of ouder te zijn met een geldig legitimatiebewijs, wordt de gehele bestelling geretourneerd en het volledige bedrag (exclusief verzendkosten) teruggestort. Indien er geen verzendkosten in rekening waren gebracht worden er alsnog bezorgkosten van €6,95 in mindering gebracht op het terug te storten bedrag. Hierover kan niet worden gecorrespondeerd.

Let op: De kleur van het artikel kan altijd afwijken van de kleur van de beeldscherminstellingen van uw telefoon/pc/tablet.