02 juli
Stuur een kaartspel door de brievenbus voor op vakantie!

Vakantiespellen

Ik ga op vakantie en neem mee...Wil je iemand verrassen voordat ze op vakantie gaat? Stuur dan een tof kaartspel van 999games in een brievenbuspakje. Ideaal om in je koffer te stoppen en super leuk om op een terrasje een spelletje te spelen! Wie verras jij?Klik hier

juli, 24

Ik ga op vakantie en neem mee...Wil je iemand verrassen voordat ze op vakantie gaat? Stuur dan een tof kaartspel van 999games in een brievenbuspakje. Ideaal om in je koffer te stoppen en super leuk om op een terrasje een spelletje te spelen! Wie verras jij?Klik hier

juni, 24

Zondag 16 juni is het vaderdag! Nu vind bijna iedereen het moeilijker om een cadeautje voor de mannen te kopen dan voor de vrouwen. Laat je inspireren door onze Brievenbuspakketjes en stuur je vader, stiefvader, bonuspapa, pleegvader, weekendvader of adoptievader een cadeautje door de brievenbus. Laat hem deze dag stralen met bijvoorbeeld de toffe Mismatched sokken van Many Mornings en een lekker wijntje erbij. Klik hier

mei, 24

Het is weer bijna moederdag! Als je even niet op bezoek kan komen, kun je haar toch verrassen! Bijvoorbeeld met een leuk paar Mismatched Love Story Sokken. Stuur je moeder, stiefmoeder, bonusmoeder, pleegmoeder, weekendmoeder of adoptiemoedeer een cadeautje door de brievenbus. Laat haar deze dag stralen en bestel vandaag nog het perfecte Moederdagcadeau.

apr, 24

April doet wat hij wil! De lente is in aantocht: af en toe een lekker zonnetje... en dan weer een flinke voorjaarsbui. Het oude gezegde klopt als een bus... april doet wat hij wil. Tussen de buien en de zonnestralen door kun je gewoon Brievenbus Pakketjes blijven bestllen. Door weer en wind zullen onze bezorgers de leukste pakketjes naar de brievenbussen brengen. Dus zoek je nog een leuk lentemoment om te versturen? Bekijk dan eens het Cherry Blossom Theepakketje en bestel nu.

feb, 24

Voorjaarskriebels Als de eerste zonnestralen zich laten zien en de vogels beginnen weer te fluiten... dan begint het te kriebelen! Heerlijk, het voorjaar is in aantocht! We gaan erop uit, maken ons huisje weer picobello in orde en zetten de bloemetjes buiten. Hoe kan je dit nieuw begin beter vieren dan met een heerlijk paasweekend en een mooi gedekte tafel?! Voor wie er niet bij kan zijn stuur je gewoon een leuk brievenbus cadeautje, zodat je even laat weten dat er aan ze gedacht wordt. Veel plezier deze lente!

dec, 23

Woohooo! We wensen je een hele gezellige, gezonde en fijne jaarwisseling toe! Wat is het alweer snel gegaan. We hebben dit jaar met heel veel plezier meer dan 20.000 pakketten verzonden, wat een mijlpaal. Zo waren we tijdens de corona-tijd met een paar pakketjes begonnen en zijn we het afgelopen jaar al verhuist naar een groter pand. Hoe snel kan het tij keren... we hopen dan ook dat we nog lang vele blije gezichten mogen maken achter de brievenbus! Proost!

dec, 23

It's socks! Denk je aan een kerstcadeau, dan denk je al snel aan kerstsokken. Wij hebben de leukste Mismatched kerstsokken in een Brievenbuspakketje gestopt. Sokken die er net even wat anders uitzien en toch een paar vormen. Wie geef jij dit jaar een leuk paar kerstsokken door de brievenbus?

nov, 23

Black Friday Deals! Jaaah! Ook wij zijn er dol op... korting! Want dan houd je meer over om nog meer leuks te kunnen doen. Bekijk hier alle afgeprijsde Brievenbus Pakketjes. Let wel op... want op=op!

En niet verklappen: check regelmatig de sale pagina want we zetten er de komende week nog wat toffe afgeprijsde pakketjes bij.