• thumb_img source_img

Just wanna say hi - Groene vingers

1 Beoordelingen Voeg uw recensie toe

Beschikbaarheid artikel : Op voorraad

€ 8,99

Stuur dit pakketje naar iemand die groene vingers heeft.

Dit leuke pakketje is ontzettend verrassend om te geven. Speciaal voor deze bijzondere tijden hebben we een reeks leuke giftboxen samengesteld, voor als je even niet op bezoek kan komen maar wel iemand wil feliciteren, zomaar een kaartje te sturen of een hart onder de riem te steken.

In de box zit een kaart van Atelier Menheere 'Just wanna say hi' een heerlijk geurende witte zeephart van Mijn Stijl (Geur: Herbal Meleze) en een fijne nagelborstel aan touw. Deze is gemaakt van essenhout en varkenshaar, van het merk Esschert design.

Je kunt het cadeau direct laten verzenden naar de persoon aan wie je de giftbox wilt geven. Geef tijdens het bestelproces het adres en naam op van degene naar wie je het pakketje wil sturen ipv je eigen adres.

Wil je dat we namens jou een klein berichtje mee sturen op een klein visitekaartje van ons? Zet dan je tekst in het veld -Aantekeningen en speciale verzoeken- tijdens het bestelproces.

Wil je brievenbuspakketjes versturen naar meerdere personen? Bestel dan ieder pakketje apart.

Hoeveelheid

Let op: De kleur van het artikel kan altijd afwijken van de kleur van uw beeldscherminstellingen van uw telefoon/pc/tablet.