• thumb_img source_img
  • thumb_img source_img
  • thumb_img source_img
  • thumb_img source_img

Cherry Blossom - Gift Set - Theepakket

1 Beoordelingen Voeg uw recensie toe

Beschikbaarheid artikel : Op voorraad

€ 17,49

De kersen- en bloemensokken van Many Mornings zijn een origineel accessoire, perfect voor zowel opgewekte romantici als voor wie met de voeten op de grond staat! Deze giftset is helemaal compleet om de lente te gaan vieren. Samen met een heerlijke thee naar keuze en fudge van Johnny Doodle kan je lekker genieten van je nieuwe paar sokken.

Mismatched sokken van Many Mornings zijn twee verschilende sokken die toch een paar vormen, net zoals de Alzheimer sokken.

Wat zit er in dit pakketje?

-Ansichtkaart van Atelier Menheere
-Many Mornings sokken - Cherry Blossom - kies je maat
-Thee naar keuze (tip: De Glimlach van Mona Lisa thee)
-Thee filterzakjes (ca. 50 stuks)
-Twee soorten fudge van Johnny Doodle

Extra opties:
-Kaneelstokjes (2)
-Stroopwafels (2)
-Tony Chocolonely Caramel Zeezout
-Honeyspoon (honinglepel)

Je stuurt het cadeau direct naar de persoon aan wie je de giftbox wilt geven. De factuur sturen we niet mee.
Wil je dat we namens jou iets op de kaart schrijven? Geef je tekst door in het opmerkingsveld en wij drukken de tekst op de kaart.

Wil je brievenbuspakketjes versturen naar meerdere personen? Bestel dan iedere giftset apart of neem bij zakelijke orders contact met ons op voor de mogelijkheden.

Maat sokken Cherry Blossom
Theesoort kiezen:
2 Stroopwafeltjes erbij?
Kaneelstokjes erbij?
Honeyspoon erbij?
Tony Chocolonely caramel zeezout erbij?
Hoeveelheid

Many Mornings

Hoe twee mismatched sokken toch een paar vormen? Many Mornings weet er alles van! Dit ontzettend vrolijke merk geeft elke linker- en rechtersok een eigen design, met een origineel sokkenpaar als gevolg. Many Mornings sokken worden geproduceerd door een lokaal, Pools familiebedrijf met ruim 25 jaar ervaringzodat kwaliteit hoog in het vaandel staat. Extra fijn aan de mismatched sokken van Many Mornings: van de opbrengst van elk paar sokken wordt 5% gedoneerd aan lokale goede doelen.

Let op: De kleur van het artikel kan altijd afwijken van de kleur van uw beeldscherminstellingen van uw telefoon/pc/tablet.