• thumb_img source_img
  • thumb_img source_img
  • thumb_img source_img
  • thumb_img source_img

Wijnpakketje - Cabernet Sockvignon

1 Beoordelingen Voeg uw recensie toe

Beschikbaarheid artikel : Op voorraad

€ 14,99

Iets te vieren? Met dit pakketje zul je zeker kunnen proosten, cheers!

Wat zit er in dit pakket?

-Cheers Ansichtkaart van Atelier Menheere
-Many Mornings sokken* - Cabernet Sockvignon (maat 35 t/m 46)
-One Glass wijn - Cabernet Sauvignon

Je stuurt het cadeau direct naar de persoon aan wie je het brievebuspakje wilt geven. De factuur sturen we niet mee.
Wil je dat we namens jou iets op de kaart schrijven? Geef je tekst door in het opmerkingsveld en wij drukken de tekst op de kaart.

*Mismatched sokken van Many Mornings zijn twee verschillende sokken van een hoge kwaliteit die toch een paar vormen, net zoals de Alzheimer sokken.

Wil je brievenbuspakketjes versturen naar meerdere personen? Bestel dan ieder brievenbuspakje apart. Neem bij zakelijke orders contact met ons op voor de mogelijkheden.

Maat sokken Sockvignon
Kies je wijn

Many Mornings

Hoe twee mismatched sokken toch een paar vormen? Many Mornings weet er alles van! Dit ontzettend vrolijke merk geeft elke linker- en rechtersok een eigen design, met een origineel sokkenpaar als gevolg. Many Mornings sokken worden geproduceerd door een lokaal, Pools familiebedrijf met ruim 25 jaar ervaringzodat kwaliteit hoog in het vaandel staat. Extra fijn aan de mismatched sokken van Many Mornings: van de opbrengst van elk paar sokken wordt 5% gedoneerd aan lokale goede doelen.

Let op: De kleur van het artikel kan altijd afwijken van de kleur van uw beeldscherminstellingen van uw telefoon/pc/tablet.