• thumb_img source_img
  • thumb_img source_img
  • thumb_img source_img

Barbie Kindersokken en Zeep Hart - Brievenbuspakket

1 Beoordelingen Voeg uw recensie toe

Beschikbaarheid artikel : Op voorraad

€ 15,95
€ 12,50

Wil je een kleinigheid sturen naar een echte Barbiefan? Dan zit je met deze Barbie Socks helemaal goed. Verkrijgbaar in maat 23 t/m 46. Wees er snel bij want OP = OP met dit pakketje!

Wat zit er standaard in dit pakketje?

-Kus door je brievenbus kaart van Atelier Menheere
-Many Mornings sokken - Barbie Socks - kies je maat
-Roze Zeep Hart van Mijn Stijl
-Gratis tekst op kaart laten drukken

Wil je brievenbuspakketjes versturen naar meerdere personen? Bestel dan iedere giftset apart of neem bij zakelijke orders contact met ons op voor de mogelijkheden.

Let op: Maat 39/42 is Uitverkocht
Let op: Maat 43/46 is Uitverkocht

Mismatched sokken van Many Mornings zijn twee verschillende sokken die toch een paar vormen, net zoals de Alzheimer sokken.

Maat Sokken - Barbie Socks
Hoeveelheid

Many Mornings

Hoe twee mismatched sokken toch een paar vormen? Many Mornings weet er alles van! Dit ontzettend vrolijke merk geeft elke linker- en rechtersok een eigen design, met een origineel sokkenpaar als gevolg. Many Mornings sokken worden geproduceerd door een lokaal, Pools familiebedrijf met ruim 25 jaar ervaringzodat kwaliteit hoog in het vaandel staat. Extra fijn aan de mismatched sokken van Many Mornings: van de opbrengst van elk paar sokken wordt 5% gedoneerd aan lokale goede doelen.

Let op: De kleur van het artikel kan altijd afwijken van de kleur van uw beeldscherminstellingen van uw telefoon/pc/tablet.