Waarschuw mij !

Wij betreuren het u te moeten mededelen dat het artikel (UITVERKOCHT - 100% VEGAN - Brievenbus Pakketje) niet op voorraad is of niet in de gewenste hoevelheid. Vul alstublieft uw e-mail adres in als u geГЇnformeerd wilt worden als er nieuwe voorraad van dit artikel binnenkomt.

Dank u!

Blogs

nov, 23

Black Friday Deals! Jaaah! Ook wij zijn er dol op... korting! Want dan houd je meer over om nog meer leuks te kunnen doen. Bekijk hier alle afgeprijsde Brievenbus Pakketjes. Let wel op... want op=op!

En niet verklappen: check regelmatig de sale pagina want we zetten er de komende week nog wat toffe afgeprijsde pakketjes bij.

nov, 23

O, kom er eens kijken! Heb jij je verlanglijstje voor Sinterklaas al gemaakt? Sinterklaas is een tijd van gezelligheid en lekkernijen, maar ook de perfecte gelegenheid om elkaar liefdevol te verrassen. Zoek jij nog een origineel geschenk? Chocolade is altijd een goed idee! Met onze speciale brievenbus pakketjes helpen wij je een handje. Voeg er een kaartje aan toe met een persoonlijke boodschap en je hebt een mooi brievenbuspakje. Bekijk hier de Sinterklaas pakketjes.