• thumb_img source_img

Oh Deer - Zeep rendier

0 Beoordelingen Voeg uw recensie toe

Beschikbaarheid artikel : Op voorraad

€ 7,99

Stuur een brievenbuspakketje!

Juist in deze tijd wil je je vrienden, familie en collega's laten weten dat je aan ze denkt. Speciaal voor deze bijzondere tijden hebben we een reeks leuke giftboxen samengesteld. Stuur een cadeautje door de brievenbus.

In de box zit een geurzakje van Mijn Stijl (geur: Lily - Amber), een zeepje in de vorm van een rendier, van Mijn Stijl (geur: Mille Fleurs) en een kaart van Atelier Menheere. Oh deer, je kunt hem op 2 manieren zien/lezen, dus ook erg leuk om te geven en om te krijgen!

Je kunt het cadeau direct laten verzenden naar de persoon aan wie je de giftbox wilt geven. Geef tijdens het bestelproces in het veld -afleveradres- dan het adres van die persoon op en wij sturen hem voor je op!

Wil je dat we namens jou iets op de kaart schrijven? Zet dan je tekst even in het veld -opmerkingen- tijdens het bestelproces.

Wil je brievenbuspakketjes versturen naar meerdere personen? Bestel dan ieder pakketje even apart.

Hoeveelheid

Let op: De kleur van het artikel kan altijd afwijken van de kleur van uw beeldscherminstellingen van uw telefoon/pc/tablet.

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Blogs

jan, 23

Planten! Die maken het thuis huiselijk en gezellig. Een echte plantlover kan dan ook niet zonder lichtroze Mismatched Sokken met Monstera bladeren. Dus heb je geen tijd om op bezoek te gaan? En weet je zeker dat de plantliefhebber die jij een cadeau wilt geven al zijn hele huis vol heeft staan met bloemen en planten? Dan geef je een duurzaam Brievenbus Pakketje cadeau met plantensokken. Bestel nu je pakketje.

dec, 22

Happy 2023 - Wie ga jij verrassen in het nieuwe jaar? Je kunt natuurlijk niet op ieder feestje aanwezig zijn en als je alle borrels afgaat ben je een paar weken onderweg. Dus is het een goed idee om je collega's, vrienden of familie een nieuwjaarswens door de brievenbus te sturen. Net zo attent en efficient! Ook een goed idee om dit jaar via Zoom een borrel te organiseren. Bekijk de leukste en meest betaalbare brievenbus cadeautjes op de website van Brievenbus Pakketjes, bestel direct of vraag een offerte aan. We denken graag met je mee!