Merken Studio Stationery

STUDIO STATIONERY - because pen and paper will last forever
Wil je iemand graag een blijvend cadeautje geven? Deze vrolijke stationery en life style artikelen maken je werk- en woonomgeving heel wat leuker en kleurrijker. En wist je dat? Studio Stationary is een merk van Nederlandse Bodem en daar houden we van! In onze Brievenbus Pakketjes vind je dan ook regelmatig deze handige planners, notitieblokken en kalenders. Write it On!
 
 
 
Merken One Glass
One Glass - Less is more

Rechtstreeks uit Italië kun je nu genieten van een heerlijk glas wijn zonder meteen een fles open te hoeven maken. De lekkerste wijnen uit dé wijnregio's van Italië in een mooie ruimtebesparende, eco friendly verpakking. Ideaal als borrelcadeautje tijdens een zoom sessie of om mee te nemen naar het strand, picknick of festival. Wie verras jij met een brievenbus pakketje met lekkernijen en One Glass wijn?

 

Merken Johnny Doodle

Johnny Doodle - The best you've ever tasted

Johnny staat voor WYSIWYG. What you see is what you get. Simple as that. Het begon ooit allemaal in een klein keukentje. Met als droom om de kwaliteit en beleving van de chocolatier voor iedereen bereikbaar te maken. Johnny is ondernemerschap en culinaire innovatie in één jasje. Het resultaat: een premium reep chocolade, gemaakt van UTZ/Rainforest Alliance-gecertificeerde cacao met 100% cacaoboter. Bestrooid met de lekkerste toppings voor een verrassende smaaksensatie. Johnny Doodle: The best you’ve ever tasted. 

 

Merken Mijn Stijl

MIJN STIJL - simpel, basic en betaalbaar
Van geurkaars tot zeep, van roomspray tot wasmand. De collectie van Mijn Stijl bestaat uit veel verschillende artikelen, allemaal echte gebruiksartikelen met een basic uitstraling, simpel, puur en betaalbaar! De Voorkamer vindt het verhaal achter een product erg belangrijk en dat is precies waarom dit merk dan ook bij ons past. Mijn Stijl werkt graag samen met kleinere fabrikanten en probeert, waar het mogelijk is, de eindassemblage te laten verzorgen door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ze maken eerlijke, biologisch afbreekbare, ecologische producten zoals heerlijk zepen maar ook gebruiksartikelen en accessoires. Mijn Stijl is een merk voor iedereen.
 
Merken WALLLL

WALLLL - De mooiste beelden om van je huis je thuis te maken
WALLLL is een nieuw merk op het gebied van wonen en lifestyle, dat is opgericht in 2017. De oprichters Nina Willems en Jim Plaum, zijn vriend en vriendin en samen willen ze van hun passie hun werk maken. Ze houden ervan om mensen blij te maken. Dat doen ze door unieke fotokunst en printjes te ontwerpen, echte eyecatchers die zorgen voor sfeer en een lach op jouw gezicht. Het liefst maakt WALLLL iedere week mensen blij en daarom komen er wekelijks nieuwe producten online! Neem hier een kijkje!
 
 
Merken Atelier Menheere

ATELIER MENHEERE - handmade products

Suzanne Menheere, bekend om haar zwoele sound, ontwapenende flair en retro looks als vintage vocal "Suitcase Suzy" heeft haar creatieve speelplaats gevonden bij Atelier Menheere. Originele en eigenwijze handmade stationary en producten die passen bij de stijl van Brievenbus Pakketjes. Je vind haar producten dan ook heel veel bij ons terug. Volg Atelier Menheere ook op Instagram en Facebook!