MIJN STIJL - simpel, basic en betaalbaar
Van geurkaars tot zeep, van roomspray tot wasmand. De collectie van Mijn Stijl bestaat uit veel verschillende artikelen, allemaal echte gebruiksartikelen met een basic uitstraling, simpel, puur en betaalbaar! De Voorkamer vindt het verhaal achter een product erg belangrijk en dat is precies waarom dit merk dan ook bij ons past. Mijn Stijl werkt graag samen met kleinere fabrikanten en probeert, waar het mogelijk is, de eindassemblage te laten verzorgen door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ze maken eerlijke, biologisch afbreekbare, ecologische producten zoals heerlijk zepen maar ook gebruiksartikelen en accessoires. Mijn Stijl is een merk voor iedereen.
WALLLL - De mooiste beelden om van je huis je thuis te maken
WALLLL is een nieuw merk op het gebied van wonen en lifestyle, dat is opgericht in 2017. De oprichters Nina Willems en Jim Plaum, zijn vriend en vriendin en samen willen ze van hun passie hun werk maken. Ze houden ervan om mensen blij te maken. Dat doen ze door unieke fotokunst en printjes te ontwerpen, echte eyecatchers die zorgen voor sfeer en een lach op jouw gezicht. Het liefst maakt WALLLL iedere week mensen blij en daarom komen er wekelijks nieuwe producten online! Neem hier een kijkje!
 
 
ATELIER MENHEERE - handmade products

Suzanne Menheere, bekend om haar zwoele sound, ontwapenende flair en retro looks als vintage vocal "Suitcase Suzy" heeft haar creatieve speelplaats gevonden bij Atelier Menheere. Originele en eigenwijze handmade stationary en producten die passen bij de stijl van Brievenbus Pakketjes. Je vind haar producten dan ook heel veel bij ons terug. Volg Atelier Menheere ook op Instagram en Facebook!

 

 

WINKELTJEVANANNE.NL
"papieren, lifestyle, interieur"
Het merk winkeltjevananne.nl is inmiddels uitgegroeid tot een jong merk op het gebied van woondecoratie en stationery. De passie voor het illustreren zorgt voor een ruim aanbod aan hippe zwart -wit kaarten, posters en tal van leuke stationery producten en woonaccessoires. De producten vind je in onze winkel waar we je graag verder helpen of koop ze nu in onze webshop.