• thumb_img source_img

In de Gloria - Super Spek - kaneelstokjes

0 Beoordelingen Voeg uw recensie toe

Beschikbaarheid artikel : Op voorraad

€ 5,49

Is er iemand jarig? Stuur een brievenbuspakketje!

Juist in deze tijd wil je je vrienden, familie en collega's laten weten dat je aan ze denkt. Speciaal voor deze bijzondere tijden hebben we een reeks leuke giftboxen samengesteld. Stuur een cadeautje door de brievenbus en je verrast het feestvarken ongetwijfeld!

In de box zitten 8 Hollandse kaneelstokjes, een heerlijk grote Super Spek van maar liefst 30cm en een luxe kaart van Atelier Menheere. Zo kun je iemand op een leuke en lekkere manier in het zonnetje zettten. In de gloria, hoera!

Je kunt het cadeau direct laten verzenden naar de persoon aan wie je de giftbox wilt geven. Geef tijdens het bestelproces in het veld -afleveradres- dan het adres van die persoon op en wij sturen hem voor je op!

Wil je dat we namens jou iets op de kaart schrijven? Zet dan je tekst even in het veld -opmerkingen- tijdens het bestelproces.

Wil je brievenbuspakketjes versturen naar meerdere personen? Bestel dan ieder pakketje apart. En wil je een grote order plaatsen, neem dan contact met ons op.

Hoeveelheid

Let op: De kleur van het artikel kan altijd afwijken van de kleur van uw beeldscherminstellingen van uw telefoon/pc/tablet.

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.