28 jan
Blog: Happy New Year 2023

Plantlovers

Planten! Die maken het thuis huiselijk en gezellig. Een echte plantlover kan dan ook niet zonder lichtroze Mismatched Sokken met Monstera bladeren. Dus heb je geen tijd om op bezoek te gaan? En weet je zeker dat de plantliefhebber die jij een cadeau wilt geven al zijn hele huis vol heeft staan met bloemen en planten? Dan geef je een duurzaam Brievenbus Pakketje cadeau met plantensokken. Bestel nu je pakketje.

apr, 24

April doet wat hij wil! De lente is in aantocht: af en toe een lekker zonnetje... en dan weer een flinke voorjaarsbui. Het oude gezegde klopt als een bus... april doet wat hij wil. Tussen de buien en de zonnestralen door kun je gewoon Brievenbus Pakketjes blijven bestllen. Door weer en wind zullen onze bezorgers de leukste pakketjes naar de brievenbussen brengen. Dus zoek je nog een leuk lentemoment om te versturen? Bekijk dan eens het Cherry Blossom Theepakketje en bestel nu.

feb, 24

Voorjaarskriebels Als de eerste zonnestralen zich laten zien en de vogels beginnen weer te fluiten... dan begint het te kriebelen! Heerlijk, het voorjaar is in aantocht! We gaan erop uit, maken ons huisje weer picobello in orde en zetten de bloemetjes buiten. Hoe kan je dit nieuw begin beter vieren dan met een heerlijk paasweekend en een mooi gedekte tafel?! Voor wie er niet bij kan zijn stuur je gewoon een leuk brievenbus cadeautje, zodat je even laat weten dat er aan ze gedacht wordt. Veel plezier deze lente!

dec, 23

Woohooo! We wensen je een hele gezellige, gezonde en fijne jaarwisseling toe! Wat is het alweer snel gegaan. We hebben dit jaar met heel veel plezier meer dan 20.000 pakketten verzonden, wat een mijlpaal. Zo waren we tijdens de corona-tijd met een paar pakketjes begonnen en zijn we het afgelopen jaar al verhuist naar een groter pand. Hoe snel kan het tij keren... we hopen dan ook dat we nog lang vele blije gezichten mogen maken achter de brievenbus! Proost!

dec, 23

It's socks! Denk je aan een kerstcadeau, dan denk je al snel aan kerstsokken. Wij hebben de leukste Mismatched kerstsokken in een Brievenbuspakketje gestopt. Sokken die er net even wat anders uitzien en toch een paar vormen. Wie geef jij dit jaar een leuk paar kerstsokken door de brievenbus?

nov, 23

Black Friday Deals! Jaaah! Ook wij zijn er dol op... korting! Want dan houd je meer over om nog meer leuks te kunnen doen. Bekijk hier alle afgeprijsde Brievenbus Pakketjes. Let wel op... want op=op!

En niet verklappen: check regelmatig de sale pagina want we zetten er de komende week nog wat toffe afgeprijsde pakketjes bij.

nov, 23

O, kom er eens kijken! Heb jij je verlanglijstje voor Sinterklaas al gemaakt? Sinterklaas is een tijd van gezelligheid en lekkernijen, maar ook de perfecte gelegenheid om elkaar liefdevol te verrassen. Zoek jij nog een origineel geschenk? Chocolade is altijd een goed idee! Met onze speciale brievenbus pakketjes helpen wij je een handje. Voeg er een kaartje aan toe met een persoonlijke boodschap en je hebt een mooi brievenbuspakje. Bekijk hier de Sinterklaas pakketjes.

aug, 23

Bouw je eigen feestje! Je bent op vakantie en je beste vriend(in) is jarig... hoe los je dat nu op een leuke manier op? Heel gemakkelijk! Want waar ter wereld je ook bent, als je over internet beschikt dan kun je gewoon een Brievenbus Pakketje bestellen voor Nederland, Duitsland en België. Met een persoonlijke boodschap en misschien nog wat versnaperingen maak je een mooi brievenbuspakje en kan hij/zij haar eigen feestje bouwen! En voor de vroege vogels: je kunt natuurlijk ook vooruit bestellen. Bestel hier een feestelijk pakketje!

juli, 23

Gladiolen voor een bijzondere prestatie. Het is weer begonnen, de Nijmeegse Vierdaagse. Op de laatste dag worden er altijd gladiolen uitgedeeld. Maar waarom eigenlijk? We hebben het voor je opgezocht: de gladiool is een teken van kracht, trots en overwinning. Een bloem die je verdient na een bijzondere prestatie. Dat is een goede reden om een brievenbuspakketje te versturen met een Gladiolen kaart uit de collectie van Atelier Menheere. Dus mocht je er niet bij kunnen zijn bij Via Gladiolen? Stuur dan een pakketje door de brievenbus naar de doorzetter.